måndag, augusti 14, 2006

tradetrans


i ren tristess ska jag börja blogga. precis som alla andra tradiga bloggare ska jag bara skriva tradiga saker om tradiga människor i ett tradigt liv. och när det inte är tradigt nog tänker jag fan hitta på och skita i verkligheten. tradigt må vara mitt ledord. och jag bryr mig faktiskt inte nämnvärt om ni är norrlänningar och inte förstår att ha tråkigt på skånska. er förlust.

jag tänkte börja mitt bloggliv med en typisk ointressant redogörelse för vad jag gjort denna dag som tack och lov snart är till ända. klockslag som de allra flesta av er verkar tycka är av högsta intresse utgår tyvärr. jag orkar och minns inte vara så noggrann. nå, vi kör uppradning i alla fall. det är trevligt när det gäller cykelparkeringar och det borde vara trevligt här också. på ett högst tradigt sätt naturligtvis. visst är det förresten tradigt att jag använder ordet tradigt hela tiden? det kommer jag nog sluta med imorgon men just nu är jag mitt uppe i ett tradeklimax och kan inte sluta. tradigt för er men då är ju allt som det ska vara. blog on.

åhå det regnade när jag vaknade. åhå det regnade när jag somnade om. åhå det regnade när jag vaknade för andra gången. sen var det blött i duschen och den där plastgrejen är fortfarande sönder så jag kan inte rikta ansiktet upp mot duschstrålen utan att samtidigt behöva hålla duschmunstycket i händerna. ve och fasa det var kallt när jag tog på mig kläderna efter att ha torkat. idag hade jag slitna jeans, grönt är skönt-linne och svarta skor med hål i sulorna så att regnet skulle nå in. cyklade till jobbet utan att bli påkörd av pensionär (bedrift). hade tråkigt och slött i flera timmar på jobbet. fick plötsligt och oväntat mail från trollkarlen med narrgnistorna, han kommer och dricker faustino i oktober (lite gladare). tog inte lunch förrän halva lunchen gått. åt findus fiskblock i sörjig sås (gott). samlade ihop hälften av alla mina tomma matlådor och cyklade hem tio minuter efter att de flesta andra avlägsnat sig. blev arg på festivalstaketen som är i vägen helt plötsligt. hemma. tog av mig skorna och de flesta av kläderna och stängde fönstret. lade all reklam direkt i pappersinsamlingen och en räkning direkt i räkningshögen. ordning och reda på ellys gata. tråkade på datorn en stund. ni är faktiskt tradiga, de allra flesta av er. såg den sista filmen av de tre jag hyrde i helgen. asiater är rätt bra på äckliga filmer (old boy). kollade att alla tänderna i munnen sitter någotsånär fast fortfarande. åt yogurt och musli och lagade grönsaksbiffar till imorgon. kollade nätet igen. ingen förbättring där. svårt som ska vara enkelt är mest bara svårt där. och är det svårt redan på låtsas får det nästan vara. lyssnade på cepe-henri som frugan gett mig igår. jag älskar nog henri lite. fick för mig att göra en tradig blog. gjorde det och nu skiter jag i den också och går till ajvide. åhå det regnar nu också. fucking kollektivt självmord från miljoner regndroppar och jag älskar dödssymfonin som landar på asfalten.

gonatt.