tisdag, april 10, 2007

Att kräkas en smula



Det finns anledningar till att jag är ovanligt stingslig och lättretad de här dagarna. Ni kanske skiter blankt i vilka anledningar det kan vara, men jag tänker ändå radda upp dom här och nu. Sen kan ni ju prata om krig och svält och tvätta min mun med tvål, det är upp till er (och kuifje kan sluta läsa redan här för ja, jag måste gräva i skiten).

1. Jag har inte haft någon inkomst sedan min sista lön 25 januari. Med andra ord lånar jag till höger och vänster och har dåligt samvete för det.

2. Jag håller på att starta upp en business i min brorsas redan existerande business. Det tar förbannat lång tid och vi är bra på att göra livet surt för varandra.

3. Jag vet inte om jag vill syssla med businessen jag håller på att starta upp och känner lite att jag ger mig in på något som blir svårt att backa ur sen.

4. Min lägenhet är uppsagd fr o m 1 maj och eftersom jag inte har hittat ett annat ställe att bo på tvingas jag efter femton år flytta hem till morsan igen. Tillfälligt, men ändå.

5. Eftersom jag inte har några pengar har jag inte heller råd att göra något kul.

6. Jag investerar tid och känslor på människor som i slutändan bara gör mig illa.



Så, vad säger ni om den lilla kaskadkräkningen. Satt fint va? Klart jag vet att jag har mig själv att skylla. Klart jag vet att allt det här kommer förändras (nåja), men vad fan låt mig få vara lite sur åt situationen just nu i alla fall.