lördag, februari 02, 2008


Nej, skämt åsido. Så illa är det ju inte *blinkbrettleendeblinkhalaruppkjolenovickarpårumpanblink*

Nå, det var bättre va? Go o gla ska man va. Rosor på kinden och solsken i blick. Lite fräck och brudlustig så går medicinen ner. ;-)

Vet ni, jag ska göra er till lags. Från och med idag ska jag tänka POSITIVT. Från och med idag ska jag inte skriva en negativ tanke utan fokusera på det underbara som livet har att erbjuda. Ni kommer att bli såååå stolta ska ni se. Visst det kan bli lite problem med att hitta något bra med morgondagen, eftersom det då är tio år sedan jag stod och höll en döende pappa i handen. Och ett par andra datum framöver kan också komma att ställa till det. Men hej! Jag ska göra mitt allra bästa för att vara klämkäck även dessa dagar. Häng med! :-)

Vi börjar med idag. Redan så här tidigt in på dagen kan jag hitta massor av saker att vara glad över:

1. Min fina orkidé i sovrummet har vissnat lite. Men bara på ena sidan, så nu är det ingen jämnvikt längre. Och snett är alltid kul och roligt. :-)

2. När jag skulle hoppa in i duschen för en stund sedan kunde jag konstatera att jag har väldigt fina bröst. Och det bästa är att de är bara mina, jag slipper dela dom med en endaste en. :-)

3. Det har visst varit lite mord här och där i Sverige inatt och här sitter jag alldeles livs levande utan så mycket som en kniv i ryggen. :-)

4. Snön lyser med sin frånvaro, så jag slipper spendera massa tid på att tänka hur vackert det är utanför när jag sitter inomhus. :-)

5. En liten påminnelse från någon annan om att jag existerar kom inte idag heller, så då slipper jag bekymra mig över det. :-)

6. Om det blir strömavbrott i huset en gång till har jag inget ljus att lysa upp mörkret med. Och eftersom jag gillar svarta filmer kan jag låtsas att jag gillar det i verkligheten också. Det blir skoj. :-)


Det var allt folks! Dagen har säkert en massa mer roligt och fint gömt djupt i sitt sköte. Ta vara på den! Boomshackalack