torsdag, november 22, 2007

Veckans fredagsvärd



Jörgen Gustafsson är veckans fredagsvärd på chokladcigg.blogspot

Veckans fredagsvärd blir mediet Jörgen Gustafsson, känd från Tirips. Det tillkännagav ansvarig för chokladcigg.blogspot nu på morgonen.

Jörgen Gustafsson har förutom sin förmåga att prata med döda även blivit känd för tevetittarna som gråtare i programmet "Förnimmelse av mord".
-Jag ska vara en väldigt trevlig fredagssgäst, någon att dela chokladciggs spektakulära texter med, sa Jörgen Gustafsson under chokladciggs presskonferens på morgonen.
-Någon att hålla i handen när orden blir oförståeliga, tillade Gustafsson, som har sprungit Berlin maraton två gånger och framgångsrikt medverkat i På spåret.

"Utstrålar trygghet och värme"

Jörgen Gustafsson utstrålar "trygghet, värme, glädje, kunskap och engagemang" sa chokladciggs skapare Pia under presskonferensen i teverutan på torsdagsmorgonen.
Pia tillade att beslutet om fredagsvärden har fattats av henne själv. För henne är valet av fredagsvärden "ett guldkantat och privilegierat beslut".

Mollgan värd i 30 år

Efter Mollgans pensionering från tjänsten som evig fredagsvärd efter
nästan 30 år i Pias huvud har fredagarna på bloggen presenterats av Lotta Bromé, Ernst Kirchsteiger, Blossom Tainton Lindquist och Ingvar Oldsberg.
Chokladciggs storsatsningar till fredagar är sedan tidigare kända. Vi kommer bland annat att få se "Ord på hög", dramat "Allt om inget" inspirerat av August Strindberg samt världspremiären av plagiatet "Spöksonaten", inspelad på en toalett i Skövde år 2000.
I bloggen runt jul och nyår bjuds läsarna även på en Chaplinspecial och en Povel Ramel-show.