onsdag, mars 14, 2007

Vem behöver inspiration när det finns regler

Regler
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa utmanarens blogg för mer information.

1. När jag sitter i en bil, mest på vintern, åker mina ögon automatiskt slalom mellan reflexpinnarna i väggrenen. Ibland byter jag håll med vilje för att bevisa för mig själv att det inte är ett tvångsbeteende.

2. Jag lider av någon åkomma som gör att jag kan bli enormt stressad och irriterad på människor som: sörplar, smaskar, snarkar, andas tungt mm. Detta gäller inte djur, som jag av någon anledning aldrig blir irriterad på (gällande just dessa ljud alltså). Andra undantaget är om jag är kär i människan i fråga, de första månaderna brukar de kunna smaska högljutt utan att det berör mig det minsta.

3. Jag har brevväxlat med en vampyr från Holland som ville gifta sig med mig. Han hette Antoine och var lång, mörk och skitsnygg tills jag fick ett foto på honom. Då lade jag ner vampyrer helt.

4. Jag vill helst ha minusgrader i sovrummet och fötterna utanför täcket.

5. Jag tycker om att ha pepparkaksdeg på mackan och att äta feferoni i kombination med kardemummaskorpor.

6. Jag går igång på kockbrallor. Eller på kockar överhuvudtaget kanske.


Och nu ska jag göra som jag alltid brukar göra med kedjebrev, dvs bryta dem. Härmed utmanar jag inga fler bloggare. Så.