tisdag, augusti 15, 2006


jag gillar regn. verkligen gillar jag regn. oironiskt och allt. jag gillar att cykla fort i motregn medan det rinner rännilar från mitt hår rakt ner i ögonen. jag gillar att regnet skymmer sikten lite så att jag blir en eventuell trafikfara. jag gillar att cykla rakt i stora vattenpussar så att mina skor blir blöta underifrån. jag gillar att min chefs post som jag håller i handen medan jag cyklar blir lite så där härligt upplöst att texten suddas ut. jag gillar ljudet av bilarna som kör förbi med sina vindrutetorkare på maxhastighet. jag gillar att handtaget på min cykel blir lite slirigt att hålla i. jag gillar att cykla på gupp i vägen så att jag utan att anstränga mig hoppar en bit upp i regnet. jag gillar leendet hos killen med de bruna ögonen i videoaffären när han roat ser på mig och frågar om det är härligt väder. jag gillar att skaka min väska så att det blir prickigt i hallen när jag kommer hem. jag gillar att stänga av alla inomhusljud, lägga mig på sängen och blunda till det kollektiva självmordet utanför. jag gillar regnets verklighet.

en robert till folket


hej alla barn,
det här är robert och han är från norrland. han ritar jättefint och får därför en gratis reklamplats här hos mig. det han inte vet har han inget ont av. dessutom var kiwins era en fin era. gutår.

http://www.robertvallmark.se/

nyhetsmorgon


på mitt jobb hänger vi med i nyhetssvängarna. idag har vi än så länge diskuterat: nekrofili, kvinnor som skär upp andra kvinnors magar för att sno deras bäbis, knarkare på A:s gata och hälsosamma fotomodeller. vi brukar ge varje ämne cirka tio minuter av vår tid, sen byter vi till nästa. nekrofilandet var dock så pass intressant att vi snodde tre minuter extra från knarkartiden. L1 undrade hur man gjorde rent praktiskt. L0 undrade om man hade sex i själva kistan. A rynkade på näsan när jag upplyste om att lik var ganska kalla och hårda. lite som bilar i trafiken. men jag såg ju en engelsk dokumentär om en man som hade sex med sin bil varje morgon. han gnuggade sig mot bakluckan och masserade ömt avgasröret. kärlek kanske ska vara så, lite som man vill. individuellt. men även om man är nekrofil bör man fråga om lov först.

och nej, det stod inget om några krig eller svältande barn i aftonbladet idag heller. antagligen är det som med jultomten och amerikaner i allmänhet, de finns bara i den vilda fantasin.