torsdag, augusti 17, 2006

[tillstånd 22:02]

jag har en kobra i duschen, jesus älskar alla barnen och censuren är avskaffad. nu kan ni alla vara anonyma i pekboken.

Q & A

mycket kan sägas om den här dagen. men nog om det.

nu känns det lite som att mina vegetariska vårrullar har bytt plats med det där vahetere, ja det dära som gjorde mig klyftig imorse. mitt sinande intellekt bugar och tackar därmed för att det bara blev två frågor att besvara ikväll. tack. bug.

fråga 1:
Låt säga att man har golftävling lördag förmiddag och fest fredag kväll. Hur många slag får man får plikta per cl sprit man dricker på fredagskvällen? Låt säga att man normalt går runt på 95 slag. Kan det hända att någorlunda bakishet och efterdyningar av glatt humör gör att man instället tjänar slag?
/Stig Helmer Olsson

svar: jag hade nöjt mig med det sista hålet och då bara slagit en gång på bollen. det hade sålunda ökat din framgång med 94 slag, samtidigt som du hade fått gå hem mycket tidigare. glöm inte att slå sönder golfklubban på vägen.


fråga 2:
Låt säga att du har någon slags pojkvän i en annan stad. Du är där och hälsar på ett par dagar. En kväll känner du för att hänga lite med några andra killkompisar du har där i stan, med insikten om att det inte blir alls samma stämning om du även drar med din någon slags pojkvän. Hur löser en toksmart människa det bäst?
/Inte tjejen i filmen

svar:
en toksmart människa som mitt forna jag skulle gå ut med killkompisarna, dricka några glas vi-bjuder-alkohol och sen möta upp den jag vill gå hem med. och då helst någon annanstans än där mina fulla killkompisar befinner sig. easy peacy jamie. åh, nu vill jag shaka lite med min shaker...



det här var ju en ganska dålig idé, imorgon ska jag inte svara på en endaste fråga. tror jag.

mighty mouse


det här har ju verkligen inte med dagens enorma mängd av intelligens att göra. eller jo lite, men mest ville jag bara visa vilken snygg mus jag har på jobbet. den har allt som gör mig glad och jag kallar den skalman.

trash heap


imorse vaknade jag och kände mig väldigt klok. sådär toksmart att jag fick lust att stanna hemma från jobbet och uppfinna den sista genen som skiljer människan från aporna. tyvärr var jag lite sent ute fick jag reda på när jag slog på morgonnyheterna. men något måste jag göra av all den här intelligenta energin som strömmar likt niagara genom kroppen idag. därför öppnar jag den interaktiva dörren för folket och lovar att svara på alla era frågor ni skickar till mig idag (mol_oko@hotmail.com). deadline 19.00 (enligt önskemål är tiden nu framflyttad - leve emit flesti). jag har nämligen en känsla av att jag kommer vara dum och trött ikväll igen. och ja, ni kommer att publiceras. och ja, ni kommer att bli rika och kända. nu måste jag återgå till designandet av rektumboken. det kommer att vara moln på baksidan.