onsdag, februari 21, 2007

FIB Rapport

Så jag kom aldrig iväg. Om ni tittar ut genom fönstret ser ni själva varför. Snön yr och det är mer än 1 cm snö på marken, det är vad vi i skåne skulle kalla SNÖSTORM. Faktiskt ser jag grenarna på träden i parken röra sig lite. Kan vara fåglarna som sitter där, kan vara SNÖSTORMEN.

Så, istället för att omkomma i en lavin mitt ute i skogen, har jag idag bland annat pratat med Mark i telefon. Mark ringde för att berätta att han kommer ringa igen imorgon klockan elva. Ni som vet att jag inte gärna svarar i telefon om jag inte vet vem det är som ringer, måste förstå hur imponerad jag blev. Här ringer en från IKEA och förvarnar mig om att han ska ringa. Är det inte fantastiskt? Men intervju via telefon är nåt nytt, det har jag aldrig varit med om förr. Känns väldigt high tech, minority report-tech. Swooooop! Nästa fråga.
Jag har även passat på att leka med knapparna på min dator, fast jag vet att jag lovade att jag inte skulle, och hittat en sida där man kan bli precis vad man vill. Jag valde att bli TVÅ konstverk, blygsamhet en onsdag övergår mitt förstånd.